Két kicsiről és egy babáról hétköznapokról és ünnepekről, kérdésekről és válaszokról
RSS

2011. szeptember 17., szombat

Aranyköpések Zalántól

1.
Az idei Repülőnapon Zalán és Zoli felültek a 20 személyes utasszállítóra sétarepülni. Utólag Zalán óriási lelkesedéssel mesélte: "Anya! Nem szédültem, nem hánytam nem volt hányingerem, nem féltem!!! Mintha kicseréltek volna!"

2.
Egyik este, miközben Zalánt fürdettem, túl nagy volt a csend, ezért amikor Zalánnak még csak a felsőtestét töröltem meg, ott hagytam a kádban állva, törölközővel betakarva, amíg kiléptem megnézni Zetét. Zete persze leöntötte magát vízzel, ezért gyorsan lekaptam róla a vizes ruhát, ráhúztam egy tiszta pizsamát, amikor is Zalán megjelent a fürdőszoba ajtajában SZÁRAZON. Nagyon-nagyon örültem az önállóságának, agyonölelgettem. Fel is vette a pizsamáját, és amikor este örömmel újságoltuk/-tam Zolinak, hogy mennyire önálló nagy fiúnk van, Zalán eképpen mesélte el az önállósodás eme ékes példáját:
"Megtöröltem ezt a lábamat (jobb), aztán visszatettem a vizes kádba. Mondom, ez nem igaz, ezért megtöröltem még egyszer, és kiléptem. Aztán megtöröltem a másik lábamat, és azzal is kiléptem. Komoly munka volt." Szanaszét puszilgattam azt az önálló okos fejét.

1 megjegyzés:

Trixi írta...

Hát nagyon édesek ezek a gyerkők! A kádas kifejezetten tetszett! :-)
Már várom, hogy Marci mikor tart majd itt!
Puszi Nektek!