Új láng gyúlt szívemben: rátaláltam a spárgára.
Az is klassz a főzésben, hogy új ismeretségeket köthetek általa. Megismerkedtem emberekkel, akik a blogjukkal, vagy személyes tanácsaikkal segítenek a tanulásban, megismertem alapanyagokat, amikről eddig csak hallottam, és felőlem Japánban is lehettek volna a sarki bolt helyett, annyira nem érdekeltek. Ilyen volt a spárga is. De (de-vel nem kezdünk mondatot) most nagyon hálás vagyok spárgás receptekért, mert mennyei kajákat lehet készíteni belőlük.
Ma elkészítettem Gizi füstölt sajttal, baconnal sütött spárgáját (szigorúan zöld spárgából), és egy nagyon gyors, hihetetlenül finom ebédünk lett. Zolinak is nagyon-nagyon ízlett, persze a gyerekek megint bele sem szagoltak. Ők max. grízes tésztát ennének, és Luca talán még pörköltet, de Zalán azt sem, mert van benne hús. De (de-vel nem kezdünk mondatot) azért sem hagyom magam. Előbb-utóbb csak megkóstolnak valami egészségesebbet is!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése